fruitbomen en kleinfruit  de tuinplanten site voor bijzondere tuinplanten

Winkelwagen

fruitbomen en kleinfruitAlle mogelijke fruitbomen en kleinfruit in struikvorm en op stam (1/2 stam of hoogstam ) in gekende en minder gekende variëteiten

!!! Bezoek ook ons nieuw project !!!

www.deplukensnoeptuin.be

info@deplukensnoeptuin.be1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 VolgendeActinidia deliciosa 'Atlas'    60/80euro 11.50Aantal  Actinidia deliciosa 'Golden Kiwi'    60/80
Geel kiwi vruchtvlees

euro 11.50Aantal  Actinidia deliciosa 'Hayward'    60/80euro 11.50Aantal  Actinidia deliciosa 'Jenny'    60/80euro 11.50Aantal  Castanea sativa    8/10
tamme kastanje

euro 20.70
Aantal  Castanea sativa 'Lyon'    8/10
tamme kastanje veredeld

euro 25.20
Aantal  Coryllus Hyb, 'Rote Zellernoot'    pot
rode hazelnoten

euro 9.65Aantal  Corylus avellana 'Bergeri'    BW
Hazelnoot

euro 3.00Aantal  Corylus avellana 'Geant de Halle'    BW
hazelnoot

euro 3.00Aantal  Corylus avellana Bond Nut    struik
september/oktober

Kleine, wat afgeplatte noot. Goede smaak. Gele katjes in februari/maart. Vrij zwakke groei, licht snoeien. Voor goede vruchtzetting twee rassen planten.


euro 4.95Aantal  Corylus avellana Webb's Prize Cob    struik
september/oktober

Grote, lange noot. Het vruchtvlees heeft een goede smaak. Lichtgele katjes in februari/maart. Geen sterke groei. Licht snoeien. Voor goede vruchtzetting twee rassen planten. Ander goed ras is 'Cosford'.


euro 4.95Aantal  Corylus maxima Purpurea    BW
rode hazelnoot

euro 2.50
Aantal  Cydonia oblonga kweepeer    struik
oktober

De vrucht is groot en appelvormig. Geschikt voor jam en gelei. De vrucht is 2 maanden houdbaar. Zelfbestuiver. Bloeit in mei/juni. Jaarlijks eenvoudige onderhoudssnoei. Goede rassen zijn 'Champion', 'Vranja', 'Leskovacz', 'Portugal', 'Ludovic', 'Rea's Mammoth'.


euro 9.00
Aantal  Diospyros kaki    pot
Kaki vrucht ,niet volledig winterhard, winterbescherming gewenst

euro 9.65Aantal  Eriobotrya japonica pot

Eriobotrya japonica    pot
Japanse mispel,groenblijvende kleine boom,winterhard

op aanvraag


Aantal  Ficus carica vijg    1/2 stam
september/oktober

De bekende groene vijg. Alleen van meerjarig hout oogsten. Bloeit in mei. De struiken moeten zeer beschut en zonnig staan. Vooral jonge bomen tegen vorst beschermen. Eventueel in kuip kweken. De struiken worden in Nederland tot 4 meter hoog.


euro 39.95Aantal  Fragaria Elsanta    p9
augustus/oktober

De vrucht is groot. Het vruchtvlees is helrood en zeer goed van smaak. Bleoit in mei. Goede niet te natte standplaats. Doordrager.


euro 1.20Aantal  Fragaria Karina    p9
juni/juli

Het is een vrij kleine warmrode vrucht. Het vruchtvlees is matig sappig, met een goede smaak. Behoorlijke opbrengst. Bloeit in mei/juni. Regelmatig doorplukken. Niet op natte standplaats zetten, gevoelig voor rot. Een ander goed, vroeg ras is 'Elvira'.


euro 1.20Aantal  Fragaria Korona    p9
midden juni/juli

De vrucht is zeer groot en donkerrood. Het vruchtvlees is sappig. Grote opbrengst. Bloeit in juni/juli. In oogstperiode voldoende water geven. Andere goede rassen zijn 'Gorella' en 'Senga Sengana'.


euro 1.20Aantal  Fragaria Ostara    p9
juni/oktober

De vrucht is helderrood en tamelijk groot. Het vruchtvlees is fris van smaak. Vooral 2de jaar goede opbrengst. Bloeit van eind mei tot oktober. Vormt zeer lange ranken. Wordt daarom ook wel als klimmende aardbei toegepast. Ook 'Rapella' is een goed doordragend ras.


euro 1.20Aantal  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgende